Grow Your Business voor beauty ondernemers! 

Laat je salon groeien met het Grow Your Business 6 maanden programma van GoJoep.


Het is tijd voor de volgende stap!
Merk jij dat je het lastig vindt om gestructureerd verder te ondernemen, vooral nu in deze onzekere en uitdagende tijd? Wil jij qua tijd een goede balans tussen een goedlopende salon en je prive leven? Ben je nu op de plek waar je wilde zijn toen je je onderneming startte? Joep geeft je het gereedschap om je onderneming eens goed onder de loep te nemen, je doelen te stellen en deze te realiseren. GoJoep zet de deur open, ga jij naar binnen?

Tijdens dit traject, dat 6 maanden duurt, ga je elke maand een thema uitwerken en met elke stap die je hiermee zet kom je dichter bij een goed beeld van wat je hebt en van wat je wilt. De 6 thema’s zijn:
 
  • 1. De ideale klant. Je ideale klant leren kennen en aantrekken.
  • 2. Personal Branding. Jezelf op de kaart zetten.
  • 3. Time Management. Meer tijd voor jezelf en doen waar je gelukkig van  wordt.
  • 4. Marketing. De focus op de groei van je bedrijf houden.
  • 5. Financieel zeker. Meer inkomen en financiële vrijheid.
  • 6. Netwerken en samenwerking. Omzet halen uit netwerken en  samenwerkingen.

In je eigen leeromgeving voer jij je gegevens in, beantwoord je vragen en voer je opdrachten uit. De antwoorden van deze vragen geven je een goed beeld van wat je te doen staat en welke richting goed voelt bij jou en jouw onderneming. Jouw eigen GROW line geeft je inzicht in je groei.

Elke maand ga je met Joep en de groep ondernemers in een Zoom Meeting van een uur aan de slag met het thema van de maand. Daarnaast ben je onderdeel van een besloten FaceBook groep waarin je met elkaar kunt sparren, vragen kunt stellen en elkaar inspireert en motiveert. Ongeveer halverwege het traject heb je ook nog een 1 op 1 Zoom Meeting met Joep waarin je nog eens dieper op jouw onderneming in kunt gaan.

nullnull

Wil jij ook meedoen aan het
"Grow Your Business" programma?


null

De eerst volgende groep start op.....

03-10-2022
Starts at 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Jouw investering in het Grow Your Business 6 maanden programma is:

850,-
of 175,- p/m 6x 

Bonus: Social Media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vind jij het ook moeilijk te bedenken wat je nu weer moet posten?

"Social Media 3 maanden Pakket t.w.v. € 150,- cadeau ". Een pakket aan posts waar je 3 maanden lang mee uit de voeten kunt!